9 feb. 2012

Vinst (9 mynt)

Vinst är ofta ett svårt ord, åtminstone för mig. Kanske handlar det om att vi förknippar det med brist eller förlust?

När jag växte upp fick jag lära mig att "ingenting är gratis" och liknande s k "sanningar", men det är inte sant, vinst är förknippat med vår förmåga att ta emot, och därmed vår känsla av Värde.

Vi kom alla hit till Livet som Vinnare, av tusentals och åter tusentals spermier var det just den som innehöll hälften av dina anlag som fick befrukta ägget, Detta för att just du skulle bli till! som just den viktiga del av Livet som du är!

Det är inte självklart att vi är här, man räknar med att ca 60% av alla graviditeter slutar i missfall, den vanligaste orsaken till missfall är att fostret på något sätt inte är funktionsdugligt. Men du är Funktionell! du är en Vinnare! och en viktig del av Livet!

Nu är vi här och Hela Världen är till för Oss! Liksom Vi är till för Världen!

Allt har sin plats i Skapelsen och Livet brukar se till det Levande, Livet är ett överflöd och vi har bara att ta emot av det överflödet, allt vi behöver finns där för oss. Lättast att ta emot av Livets överflöd har vi genom att vara Tacksamma, Tacksamhet för vad vi faktiskt har gör oss redo att ta emot mer av överflödet.

Vi kan tycka att vi inte alls får vad vi behöver, men då fokuserar vi på bristen, och det gör det svårt att ta emot av överflödet. Sanningen är ju att vi visst har fått allt vi behöver, vi Lever ju i detta Nu!

Baksidan av Vinsten varnar oss för att frossa i överflödet och ta mer än vår andel av det, det är när vi gör så som bristen uppstår i någon annan del av Skapelsen.


Klicka på bilden för att dra
dina egna tarotkort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar