25 maj 2012

MyntDrottningen

MyntDrottningen är i sin kropp, hon övar yoga eller dansar frigörande dans, afrikansk dans eller någon annan dans. Få kan som MyntDrottningen njuta av kroppens Lust. Hon äter det som kroppen säger åt henne att hon behöver och hon tar långa promenader i naturen. I sin trädgård odlar hon sin mat och även en del läkeörter.

MyntDrottningen Vet att vi är Andliga varelser med en Fysisk upplevelse och inte tvärtom. Hennes kropp är hennes tempel och hon vördar den varje dag.

MyntDrottningen uppmanar oss att landa i vår kropp, att vara i det fysiska. Behöver du jorda dig? Stick ner dina fötter djupt i myllan och gräv med tårna, krama ett träd, eller dansa med tunga steg.

Baksidan av MyntDrottningen varnar oss för att fastna i det fysiska, sitter du fast med händerna i myllan? Tror du att dina växter kan leva enbart av gödning? eller att du kan leva enbart av mat? Växterna behöver också sol och vatten, och vi behöver även andlig inspiration och våra känslor för att Livet ska bli fullvärdigt, annars blir vi bara ett dött kött om än vi vandrar omkring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar