13 maj 2012

StavKungen

StavKungen besitter massor med levnadsvisdom, han har sett igenom det mesta i Livet och vet att inget i det yttre egentligen är viktigt, annat än som en spegel av den inre världen. StavKungen med sin visdom är den perfekte ledaren, han passar utmärkt som hövding eller guru, likväl som vägledare eller coach. Kanske är han en författare som delar sin levnadsvisdom i skriven form. Behöver vi ett råd som rör vår inre värld är StavKungen den bäste vi kan gå till. Men också den yttre världen är helt avhängig den inre och därför är kan han råda oss i allt. Han delar frikostigt med sig av sin visdom utan att någonsin tvinga den på någon. 
 
StavKungen manar oss att finna svaren på våra frågor inom. Vi besitter Alla All Visdom och ingen kan leda oss lika bra som vår egen inre röst. Vi uppmanas att ta kontakt med hela skapelsens samlade visdom inom oss själva, applicera den på vårt liv och dela med oss av den till de som söker våra råd.

StavKungens baksida varnar oss för att bli fanatiska och tro att vi besitter den enda sanningen. Det enda vi kan erbjuda är en sanning, och den måste inte alls vara någon annans sanning. Börjar vi tvinga på andra vår sanning då har vi missat en av de stora sanningarna, nämligen den som säger att var och en måste söka sin sanning, den sanning som är ämnad åt just honom eller henne.


Klicka på bilden för att dra
dina egna tarotkort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar