12 jan. 2012

Månen

Månen står för mig för reflektion och speglingar, den står för cyklerna och de olika faserna i Livet, den är också en följeslagare som följer oss vart vi går.

Månen reflekterar solens ljus, likt vi speglar Kärleken liksom allt annat vi möter. Månen uppmanar oss att hålla vår yta ren, nakna utan skyddande masker, först då blir vi tydliga för varandra och oss själva.

Allt i Livet rör sig i cykler, månen kretsar runt jorden, årstiderna växlar och ebb följs av flod. Så är det också med vårt Liv, inget är beständigt, allt växlar. Så måste det vara för Livet är Förändring. Månen påminner oss om att följa med i livets cykler och aldrig stanna kvar i en fas för länge.

Månen är också en trygg del av vår tillvaro, ständigt följer den jorden på dess färd genom rymden, likt en trygg vän som alltid finns med oss även om vi inte alltid kan se den. Var den trygga följeslagaren för dina vänner, och låt dina följeslagare finnas för dig!

Månens baksida antyder att vi skuggar vårt ljus, kanske döljer vi oss bakom en mask. En annan av baksidorna pekar på stagnation, vi kan ha fastnat i en fas för länge, kanske har vi grottat ner oss i sorgen och vägrar att låta den följas av Glädjens flod. Det kan också vara så att vi känner oss ensamma i världen men då ska vi veta att vi aldrig är ensamma, vännerna och världen finns till för oss, bara vi tar emot dem.

Petter%20-%20Satellites

Klicka på bilden för att dra
dina egna tarotkort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar